diumenge, 21 d’abril del 2013

VÍDEO “CANVIAR L'ESCOLA AMB FREINET”


El passat dijous dia 18 d’Abril vam veure a la classe de Didàctica General un vídeo anomenat “Canviar l'escola amb Freinet”, protagonitzat per alumnes de magisteri, de ciències socials i docents entre altres. Aquest tractava sobre Freinet, la renovació pedagògica, l’ensenyament en valència, com treballar l’horta a l’escola, els projectes de treball... Després de veure el vídeo férem una petita reflexió i alguns companys feren comentaris.

Aquest vídeo ha fet que reafirmarem la idea de voler ser docents però no docents tradicionals amb el llibre de text com a eina principal, sinó docent que volen innovar i millorar tant la seua professió com l’ensenyament dels seus alumnes. A més, hem aprés que si volem aconseguir alguna cosa important en l’àmbit de  l’educació ho podem fer però sempre hem d’unir-nos a persones que comparteixen la mateixa passió i vocació per la nostra feina.

Finalment, destacar que aquest video està relacionat un poc amb l’activitat que nosaltres hem organitzat per a la Segona Setmana  d’Activitats Complementaries, dimecres 24 d’Abril a les 17:30 hores. Aquesta activitat estarà precedida per Batiste Malonda director del col·legi públic “El Castell” d’Almoines, aquest ens explicarà com funciona el centre en el que ell exerceix el càrrec de director i un poc la seua experiència com a docent. Per tot açò, us esperem a tots i a totes en l’activitat del dimecres, de segur serà molt interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada